Atıf Formatları
LYKİA’DA ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ÖN DEĞERLENDİRME A PRELIMINARY EVALUATION ON OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN ANCIENT LYCIA
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. BULUT, "LYKİA’DA ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ÖN DEĞERLENDİRME A PRELIMINARY EVALUATION ON OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN ANCIENT LYCIA," CEDRUS , no.VI, pp.675-700, 2018

BULUT, S. 2018. LYKİA’DA ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ÖN DEĞERLENDİRME A PRELIMINARY EVALUATION ON OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN ANCIENT LYCIA. CEDRUS , no.VI , 675-700.

BULUT, S., (2018). LYKİA’DA ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ÖN DEĞERLENDİRME A PRELIMINARY EVALUATION ON OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN ANCIENT LYCIA. CEDRUS , no.VI, 675-700.

BULUT, SÜLEYMAN. "LYKİA’DA ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ÖN DEĞERLENDİRME A PRELIMINARY EVALUATION ON OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN ANCIENT LYCIA," CEDRUS , no.VI, 675-700, 2018

BULUT, SÜLEYMAN. "LYKİA’DA ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ÖN DEĞERLENDİRME A PRELIMINARY EVALUATION ON OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN ANCIENT LYCIA." CEDRUS , no.VI, pp.675-700, 2018

BULUT, S. (2018) . "LYKİA’DA ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ÖN DEĞERLENDİRME A PRELIMINARY EVALUATION ON OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN ANCIENT LYCIA." CEDRUS , no.VI, pp.675-700.

@article{article, author={SÜLEYMAN BULUT}, title={LYKİA’DA ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ÖN DEĞERLENDİRME A PRELIMINARY EVALUATION ON OLIVE OIL AND WINE PRODUCTION IN ANCIENT LYCIA}, journal={CEDRUS}, year=2018, pages={675-700} }