A. DÖNMEZ Et Al. , "Antalya'daki Beş Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Yiyecek-içecek Maliyet Kontrolü ve Fiyatlama Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma," Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, pp.201-222, 2011
DÖNMEZ, A. Et Al. 2011. Antalya'daki Beş Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Yiyecek-içecek Maliyet Kontrolü ve Fiyatlama Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma. Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1 , 201-222.
DÖNMEZ, A., ARICI, A., & ANGAY KUTLUK, F., (2011). Antalya'daki Beş Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Yiyecek-içecek Maliyet Kontrolü ve Fiyatlama Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma. Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, 201-222.
DÖNMEZ, ADNAN, Ali ARICI, And FİLİZ ANGAY KUTLUK. "Antalya'daki Beş Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Yiyecek-içecek Maliyet Kontrolü ve Fiyatlama Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma," Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, 201-222, 2011
DÖNMEZ, ADNAN Et Al. "Antalya'daki Beş Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Yiyecek-içecek Maliyet Kontrolü ve Fiyatlama Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma." Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, pp.201-222, 2011
DÖNMEZ, A. ARICI, A. And ANGAY KUTLUK, F. (2011) . "Antalya'daki Beş Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Yiyecek-içecek Maliyet Kontrolü ve Fiyatlama Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma." Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, pp.201-222.
@article{article, author={ADNAN DÖNMEZ Et Al. }, title={Antalya'daki Beş Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Yiyecek-içecek Maliyet Kontrolü ve Fiyatlama Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma}, journal={Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi}, year=2011, pages={201-222} }