Atıf Formatları
Gastronomide Bibliyometrik Çalışmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ARSLAN, "Kahve Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi (4. Bölüm)," In Gastronomide Bibliyometrik Çalışmalar , İstanbul: Eğitim Yayınevi, 2022, pp.57-66.

ARSLAN, F. Kahve Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi (4. Bölüm). 2022. In Gastronomide Bibliyometrik Çalışmalar , Eğitim Yayınevi, İstanbul, 57-66.

ARSLAN, F., (2022). Kahve Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi (4. Bölüm). Gastronomide Bibliyometrik Çalışmalar (pp.57-66), İstanbul: Eğitim Yayınevi.

ARSLAN, FİLİZ. "Kahve Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi (4. Bölüm)." In Gastronomide Bibliyometrik Çalışmalar , 57-66. İstanbul: Eğitim Yayınevi, 2022

ARSLAN, FİLİZ. "Kahve Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi (4. Bölüm)." Gastronomide Bibliyometrik Çalışmalar , Eğitim Yayınevi, 2022, pp.57-66.

ARSLAN, F. (2022) "Kahve Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi (4. Bölüm)", Gastronomide Bibliyometrik Çalışmalar . İstanbul: Eğitim Yayınevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={FİLİZ ARSLAN}, chaptertitle={Kahve Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi (4. Bölüm)}, booktitle={ Gastronomide Bibliyometrik Çalışmalar}, publisher={Eğitim Yayınevi}, city={İstanbul},year={2022} }