Atıf Formatları
Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ERBAŞ Et Al. , "Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi," GIDA , vol.29, no.4, pp.299-305, 2004

ERBAŞ, M. Et Al. 2004. Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi. GIDA , vol.29, no.4 , 299-305.

ERBAŞ, M., CERTEL, M., & USLU, M. K., (2004). Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi. GIDA , vol.29, no.4, 299-305.

ERBAŞ, MUSTAFA, MUHARREM CERTEL, And MUSTAFA KEMAL USLU. "Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi," GIDA , vol.29, no.4, 299-305, 2004

ERBAŞ, MUSTAFA Et Al. "Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi." GIDA , vol.29, no.4, pp.299-305, 2004

ERBAŞ, M. CERTEL, M. And USLU, M. K. (2004) . "Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi." GIDA , vol.29, no.4, pp.299-305.

@article{article, author={MUSTAFA ERBAŞ Et Al. }, title={Yaş ve Kuru Tarhananın Şeker İçeriğine Fermentasyon ve Depolamanın Etkisi}, journal={GIDA}, year=2004, pages={299-305} }