İ. TOZLU Et Al. , "Turunçgillerin Biyokimyasal Kompozisyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri," Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi'2016 , Antalya, Turkey, pp.63-64, 2016
TOZLU, İ. Et Al. 2016. Turunçgillerin Biyokimyasal Kompozisyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri. Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi'2016 , (Antalya, Turkey), 63-64.
TOZLU, İ., DOĞAN, A., Balkıç, R., & GÜBBÜK, H., (2016). Turunçgillerin Biyokimyasal Kompozisyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri . Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi'2016 (pp.63-64). Antalya, Turkey
TOZLU, İLHAMİ Et Al. "Turunçgillerin Biyokimyasal Kompozisyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri," Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi'2016, Antalya, Turkey, 2016
TOZLU, İLHAMİ Et Al. "Turunçgillerin Biyokimyasal Kompozisyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi'2016 , Antalya, Turkey, pp.63-64, 2016
TOZLU, İ. Et Al. (2016) . "Turunçgillerin Biyokimyasal Kompozisyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri." Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi'2016 , Antalya, Turkey, pp.63-64.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İLHAMİ TOZLU Et Al. }, title={Turunçgillerin Biyokimyasal Kompozisyonu ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi'2016}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={63-64} }