Atıf Formatları
Manavgat’taki Muz Üretiminin Tarım Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. DERMAN Et Al. , "Manavgat’taki Muz Üretiminin Tarım Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi," ASEAD 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.322-326, 2019

DERMAN, E. Et Al. 2019. Manavgat’taki Muz Üretiminin Tarım Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi. ASEAD 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 322-326.

DERMAN, E., Kaya, D. O., & Durak, A., (2019). Manavgat’taki Muz Üretiminin Tarım Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi . ASEAD 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu (pp.322-326). Antalya, Turkey

DERMAN, ENGİN, Devrim Olcay Kaya, And Abdullah Durak. "Manavgat’taki Muz Üretiminin Tarım Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi," ASEAD 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2019

DERMAN, ENGİN Et Al. "Manavgat’taki Muz Üretiminin Tarım Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi." ASEAD 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.322-326, 2019

DERMAN, E. Kaya, D. O. And Durak, A. (2019) . "Manavgat’taki Muz Üretiminin Tarım Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi." ASEAD 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.322-326.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ENGİN DERMAN Et Al. }, title={Manavgat’taki Muz Üretiminin Tarım Turizmi Çerçevesinde Değerlendirilmesi}, congress name={ASEAD 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2019}, pages={322-326} }