M. Ö. Erbaş Et Al. , "Ticari şartlarda ekmek üretiminde patates ve yulaf unu kullanmanın hamur ve ekmek özelliklerine etkileri," GIDA , vol.2, pp.139-147, 2004
Erbaş, M. Ö. Et Al. 2004. Ticari şartlarda ekmek üretiminde patates ve yulaf unu kullanmanın hamur ve ekmek özelliklerine etkileri. GIDA , vol.2 , 139-147.
Erbaş, M. Ö., CERTEL, M., Özçelik, M. S., & ERBAŞ, M., (2004). Ticari şartlarda ekmek üretiminde patates ve yulaf unu kullanmanın hamur ve ekmek özelliklerine etkileri. GIDA , vol.2, 139-147.
Erbaş, M. Et Al. "Ticari şartlarda ekmek üretiminde patates ve yulaf unu kullanmanın hamur ve ekmek özelliklerine etkileri," GIDA , vol.2, 139-147, 2004
Erbaş, M. Ö. Et Al. "Ticari şartlarda ekmek üretiminde patates ve yulaf unu kullanmanın hamur ve ekmek özelliklerine etkileri." GIDA , vol.2, pp.139-147, 2004
Erbaş, M. Ö. Et Al. (2004) . "Ticari şartlarda ekmek üretiminde patates ve yulaf unu kullanmanın hamur ve ekmek özelliklerine etkileri." GIDA , vol.2, pp.139-147.
@article{article, author={M. Özgün Erbaş Et Al. }, title={Ticari şartlarda ekmek üretiminde patates ve yulaf unu kullanmanın hamur ve ekmek özelliklerine etkileri}, journal={GIDA}, year=2004, pages={139-147} }