Atıf Formatları
Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ARMAN, "Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı," In Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 , Çanakkale: Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, 2021, pp.223-248.

ARMAN, A. Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı. 2021. In Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 , Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, Çanakkale, 223-248.

ARMAN, A., (2021). Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı. Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 (pp.223-248), Çanakkale: Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım.

ARMAN, ADEM. "Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı." In Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 , 223-248. Çanakkale: Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, 2021

ARMAN, ADEM. "Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı." Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 , Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, 2021, pp.223-248.

ARMAN, A. (2021) "Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı", Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 . Çanakkale: Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım.

@bookchapter{bookchapter, author ={ADEM ARMAN}, chaptertitle={Geleneksel Ekmek Üretiminde Ekşi Maya Kullanımı}, booktitle={ Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1 }, publisher={Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım}, city={Çanakkale},year={2021} }