A. ARMAN, "Otel İşletmeleri Mutfaklarında Gıda Atığı Oluşumu ve Değerlendirilmesi," In Turizm Alanında Güncel Konular ve Araştırmalar , İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları, 2020, pp.112-129.
ARMAN, A. Otel İşletmeleri Mutfaklarında Gıda Atığı Oluşumu ve Değerlendirilmesi. 2020. In Turizm Alanında Güncel Konular ve Araştırmalar , Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, 112-129.
ARMAN, A., (2020). Otel İşletmeleri Mutfaklarında Gıda Atığı Oluşumu ve Değerlendirilmesi. Turizm Alanında Güncel Konular ve Araştırmalar (pp.112-129), İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları.
ARMAN, ADEM. "Otel İşletmeleri Mutfaklarında Gıda Atığı Oluşumu ve Değerlendirilmesi." In Turizm Alanında Güncel Konular ve Araştırmalar , 112-129. İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları, 2020
ARMAN, ADEM. "Otel İşletmeleri Mutfaklarında Gıda Atığı Oluşumu ve Değerlendirilmesi." Turizm Alanında Güncel Konular ve Araştırmalar , Çizgi Kitabevi Yayınları, 2020, pp.112-129.
ARMAN, A. (2020) "Otel İşletmeleri Mutfaklarında Gıda Atığı Oluşumu ve Değerlendirilmesi", Turizm Alanında Güncel Konular ve Araştırmalar . İstanbul: Çizgi Kitabevi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={ADEM ARMAN}, chaptertitle={Otel İşletmeleri Mutfaklarında Gıda Atığı Oluşumu ve Değerlendirilmesi}, booktitle={ Turizm Alanında Güncel Konular ve Araştırmalar}, publisher={Çizgi Kitabevi Yayınları}, city={İstanbul},year={2020} }