Atıf Formatları
Türkiye’de Ortaöğretim ve Yükseköğretim Düzeyindeki Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. YILMAZ, "Türkiye’de Ortaöğretim ve Yükseköğretim Düzeyindeki Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi," Turizm Akademik Dergisi , vol.6, pp.229-248, 2019

YILMAZ, G. 2019. Türkiye’de Ortaöğretim ve Yükseköğretim Düzeyindeki Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi. Turizm Akademik Dergisi , vol.6 , 229-248.

YILMAZ, G., (2019). Türkiye’de Ortaöğretim ve Yükseköğretim Düzeyindeki Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi. Turizm Akademik Dergisi , vol.6, 229-248.

YILMAZ, GÖKHAN. "Türkiye’de Ortaöğretim ve Yükseköğretim Düzeyindeki Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi," Turizm Akademik Dergisi , vol.6, 229-248, 2019

YILMAZ, GÖKHAN. "Türkiye’de Ortaöğretim ve Yükseköğretim Düzeyindeki Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi." Turizm Akademik Dergisi , vol.6, pp.229-248, 2019

YILMAZ, G. (2019) . "Türkiye’de Ortaöğretim ve Yükseköğretim Düzeyindeki Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi." Turizm Akademik Dergisi , vol.6, pp.229-248.

@article{article, author={GÖKHAN YILMAZ}, title={Türkiye’de Ortaöğretim ve Yükseköğretim Düzeyindeki Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi}, journal={Turizm Akademik Dergisi}, year=2019, pages={229-248} }