Atıf Formatları
Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. UÇAK Et Al. , "Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.171-172, 2015

UÇAK, İ. Et Al. 2015. Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 171-172.

UÇAK, İ., GÖKOĞLU, N., & YATMAZ, H. A., (2015). Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.171-172). İstanbul, Turkey

UÇAK, İLKNUR, NALAN GÖKOĞLU, And HANİFE AYDAN YATMAZ. "Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015

UÇAK, İLKNUR Et Al. "Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.171-172, 2015

UÇAK, İ. GÖKOĞLU, N. And YATMAZ, H. A. (2015) . "Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.171-172.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İLKNUR UÇAK Et Al. }, title={Su Ürünlerinde Biyojen Amin Oluşumu ve İnsan Sağlığına Etkileri}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={171-172} }