B. GÜMÜŞ Et Al. , "The Using of Marine Algae Extracts as an Antimicrobial Substance in Food," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.13, 2017
GÜMÜŞ, B. Et Al. 2017. The Using of Marine Algae Extracts as an Antimicrobial Substance in Food. II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 13.
GÜMÜŞ, B., ÜNLÜSAYIN, M., & GÜMÜŞ, E., (2017). The Using of Marine Algae Extracts as an Antimicrobial Substance in Food . II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.13). Antalya, Turkey
GÜMÜŞ, BAHAR, MUSTAFA ÜNLÜSAYIN, And ERKAN GÜMÜŞ. "The Using of Marine Algae Extracts as an Antimicrobial Substance in Food," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
GÜMÜŞ, BAHAR Et Al. "The Using of Marine Algae Extracts as an Antimicrobial Substance in Food." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.13, 2017
GÜMÜŞ, B. ÜNLÜSAYIN, M. And GÜMÜŞ, E. (2017) . "The Using of Marine Algae Extracts as an Antimicrobial Substance in Food." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, p.13.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BAHAR GÜMÜŞ Et Al. }, title={The Using of Marine Algae Extracts as an Antimicrobial Substance in Food}, congress name={II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={13} }