M. ARSLAN Et Al. , "Mısırın (Zea mays L.) Çayır Düğmesi (Sanguisorba minor Scop) ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.98-104, 2016
ARSLAN, M. Et Al. 2016. Mısırın (Zea mays L.) Çayır Düğmesi (Sanguisorba minor Scop) ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1 , 98-104.
ARSLAN, M., Erdurmus, C., ÖTEN, M., AYDINOĞLU, B., & ÇAKMAKÇI, S., (2016). Mısırın (Zea mays L.) Çayır Düğmesi (Sanguisorba minor Scop) ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, 98-104.
ARSLAN, MEHMET Et Al. "Mısırın (Zea mays L.) Çayır Düğmesi (Sanguisorba minor Scop) ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, 98-104, 2016
ARSLAN, MEHMET Et Al. "Mısırın (Zea mays L.) Çayır Düğmesi (Sanguisorba minor Scop) ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.98-104, 2016
ARSLAN, M. Et Al. (2016) . "Mısırın (Zea mays L.) Çayır Düğmesi (Sanguisorba minor Scop) ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.3, no.1, pp.98-104.
@article{article, author={MEHMET ARSLAN Et Al. }, title={Mısırın (Zea mays L.) Çayır Düğmesi (Sanguisorba minor Scop) ile Farklı Oranlarda Karıştırılmasıyla Hazırlanan Silajların Ham Besin Madde İçerikleri ve Kalite Özellikleri}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={98-104} }