Atıf Formatları
Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ELGÜN Et Al. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu. Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Kitapları1999, pp.245

ELGÜN, A. Et Al. 1999. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu . Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Kitapları, Erzurum.

ELGÜN, A., ERTUGAY, Z., CERTEL, M., & KOTANCILAR, H. G., (1999). Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu . Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Kitapları.

ELGÜN, Adem Et Al. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu . Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Kitapları, 1999

ELGÜN, Adem Et Al. Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu . Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Kitapları, 1999.

ELGÜN, A. Et Al. (1999) Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu . 1st edn. Erzurum: Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Kitapları.

@book{book, author={Adem ELGÜN Et Al. }, title={Tahıl ve Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrolü ve Laboratuvar Uygulama Kılavuzu}, publisher={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Kitapları}, year={1999} }