Atıf Formatları
COVID-19 Pandemi Döneminde Toplu Beslenme Servisi Yapan Farklı Kurumların Menülerinin Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. SEVİM Et Al. , "COVID-19 Pandemi Döneminde Toplu Beslenme Servisi Yapan Farklı Kurumların Menülerinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , pp.1-12, 2021

SEVİM, S. Et Al. 2021. COVID-19 Pandemi Döneminde Toplu Beslenme Servisi Yapan Farklı Kurumların Menülerinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , 1-12.

SEVİM, S., GÜMÜŞ, D., TOPAL, G. G., & KIZIL, M., (2021). COVID-19 Pandemi Döneminde Toplu Beslenme Servisi Yapan Farklı Kurumların Menülerinin Değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , 1-12.

SEVİM, SÜMEYRA Et Al. "COVID-19 Pandemi Döneminde Toplu Beslenme Servisi Yapan Farklı Kurumların Menülerinin Değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , 1-12, 2021

SEVİM, SÜMEYRA Et Al. "COVID-19 Pandemi Döneminde Toplu Beslenme Servisi Yapan Farklı Kurumların Menülerinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , pp.1-12, 2021

SEVİM, S. Et Al. (2021) . "COVID-19 Pandemi Döneminde Toplu Beslenme Servisi Yapan Farklı Kurumların Menülerinin Değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , pp.1-12.

@article{article, author={SÜMEYRA SEVİM Et Al. }, title={COVID-19 Pandemi Döneminde Toplu Beslenme Servisi Yapan Farklı Kurumların Menülerinin Değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2021, pages={1-12} }