C. Candal Et Al. , "Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkısının Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzeine Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.236, 2015
Candal, C. Et Al. 2015. Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkısının Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzeine Etkisi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 236.
Candal, C., DURAK, A. N., & ERBAŞ, M., (2015). Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkısının Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzeine Etkisi . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.236). Nevşehir, Turkey
Candal, Cihadiye, ATİKE NUR DURAK, And MUSTAFA ERBAŞ. "Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkısının Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzeine Etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
Candal, Cihadiye Et Al. "Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkısının Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzeine Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.236, 2015
Candal, C. DURAK, A. N. And ERBAŞ, M. (2015) . "Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkısının Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzeine Etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.236.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Cihadiye Candal Et Al. }, title={Enzime Dirençli Nişastaca Zenginleştirilmiş Un Katkısının Ekmeğin Diyet Lif ve Fonksiyonel Gıda Özellikleri Üzeine Etkisi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={236} }