Atıf Formatları
Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. GÜMÜŞ And M. ÜNLÜSAYIN, "Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması," İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.372, 2013

GÜMÜŞ, B. And ÜNLÜSAYIN, M. 2013. Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 372.

GÜMÜŞ, B., & ÜNLÜSAYIN, M., (2013). Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması . İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.372). İstanbul, Turkey

GÜMÜŞ, BAHAR, And MUSTAFA ÜNLÜSAYIN. "Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması," İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 2013

GÜMÜŞ, BAHAR And ÜNLÜSAYIN, MUSTAFA. "Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması." İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.372, 2013

GÜMÜŞ, B. And ÜNLÜSAYIN, M. (2013) . "Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması." İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, p.372.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BAHAR GÜMÜŞ And author={MUSTAFA ÜNLÜSAYIN}, title={Gıdalarda antioksidan madde olarak deniz makroalglerinin kullanılması}, congress name={İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2013}, pages={372} }