A. ELGÜN And M. CERTEL, "Besinsel Amaçla Ekmeğe Katılan İnaktif-Yağsız Soya Ununu Tolere Edici Ajan Olarak Sodium Stearoyl 2-Lactilate (SSL) Yerine Aktif Soya Ununun Kullanım İmkanları. I. Hamurun Reolojik Özellikleri," Gıda , vol.13, no.4, pp.269-275, 1988
ELGÜN, A. And CERTEL, M. 1988. Besinsel Amaçla Ekmeğe Katılan İnaktif-Yağsız Soya Ununu Tolere Edici Ajan Olarak Sodium Stearoyl 2-Lactilate (SSL) Yerine Aktif Soya Ununun Kullanım İmkanları. I. Hamurun Reolojik Özellikleri. Gıda , vol.13, no.4 , 269-275.
ELGÜN, A., & CERTEL, M., (1988). Besinsel Amaçla Ekmeğe Katılan İnaktif-Yağsız Soya Ununu Tolere Edici Ajan Olarak Sodium Stearoyl 2-Lactilate (SSL) Yerine Aktif Soya Ununun Kullanım İmkanları. I. Hamurun Reolojik Özellikleri. Gıda , vol.13, no.4, 269-275.
ELGÜN, Adem, And MUHARREM CERTEL. "Besinsel Amaçla Ekmeğe Katılan İnaktif-Yağsız Soya Ununu Tolere Edici Ajan Olarak Sodium Stearoyl 2-Lactilate (SSL) Yerine Aktif Soya Ununun Kullanım İmkanları. I. Hamurun Reolojik Özellikleri," Gıda , vol.13, no.4, 269-275, 1988
ELGÜN, Adem And CERTEL, MUHARREM. "Besinsel Amaçla Ekmeğe Katılan İnaktif-Yağsız Soya Ununu Tolere Edici Ajan Olarak Sodium Stearoyl 2-Lactilate (SSL) Yerine Aktif Soya Ununun Kullanım İmkanları. I. Hamurun Reolojik Özellikleri." Gıda , vol.13, no.4, pp.269-275, 1988
ELGÜN, A. And CERTEL, M. (1988) . "Besinsel Amaçla Ekmeğe Katılan İnaktif-Yağsız Soya Ununu Tolere Edici Ajan Olarak Sodium Stearoyl 2-Lactilate (SSL) Yerine Aktif Soya Ununun Kullanım İmkanları. I. Hamurun Reolojik Özellikleri." Gıda , vol.13, no.4, pp.269-275.
@article{article, author={Adem ELGÜN And author={MUHARREM CERTEL}, title={Besinsel Amaçla Ekmeğe Katılan İnaktif-Yağsız Soya Ununu Tolere Edici Ajan Olarak Sodium Stearoyl 2-Lactilate (SSL) Yerine Aktif Soya Ununun Kullanım İmkanları. I. Hamurun Reolojik Özellikleri}, journal={Gıda}, year=1988, pages={269-275} }