Atıf Formatları
Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. AYKIN DİNÇER And T. HORASAN, "Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.152, 2020

AYKIN DİNÇER, E. And HORASAN, T. 2020. Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 152.

AYKIN DİNÇER, E., & HORASAN, T., (2020). Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.152). Çanakkale, Turkey

AYKIN DİNÇER, ELİF, And Tuğçe HORASAN. "Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020

AYKIN DİNÇER, ELİF A. And HORASAN, Tuğçe. "Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.152, 2020

AYKIN DİNÇER, E. And HORASAN, T. (2020) . "Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.152.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ELİF AYKIN DİNÇER And author={Tuğçe HORASAN}, title={Mikrodalga destekli sıcak havada kurutulmuş hindi eti dilimlerinin kuruma karakteristikleri}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={152} }