A. ARMAN And S. AK, "Yemek, Kültür ve Turizm Arasındaki İlişkiler," In Gastronomi Turizmi - Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar , Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2021, pp.1-24.
ARMAN, A. And AK, S. Yemek, Kültür ve Turizm Arasındaki İlişkiler. 2021. In Gastronomi Turizmi - Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar , Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, 1-24.
ARMAN, A., & AK, S., (2021). Yemek, Kültür ve Turizm Arasındaki İlişkiler. Gastronomi Turizmi - Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar (pp.1-24), Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti..
ARMAN, ADEM, And SAMET AK. "Yemek, Kültür ve Turizm Arasındaki İlişkiler." In Gastronomi Turizmi - Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar , 1-24. Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2021
ARMAN, ADEM And AK, SAMET. "Yemek, Kültür ve Turizm Arasındaki İlişkiler." Gastronomi Turizmi - Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar , Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2021, pp.1-24.
ARMAN, A. And AK, S. (2021) "Yemek, Kültür ve Turizm Arasındaki İlişkiler", Gastronomi Turizmi - Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar . Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti..
@bookchapter{bookchapter, author ={ADEM ARMAN And author ={SAMET AK}, chaptertitle={Yemek, Kültür ve Turizm Arasındaki İlişkiler}, booktitle={ Gastronomi Turizmi - Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar}, publisher={Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.}, city={Ankara},year={2021} }