M. GERMEÇ And İ. TURHAN, "Çay fabrikası atığından fermente edilebilir şeker üretimi ve hidrolizatın detoksifikasyonu," 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, pp.234, 2015
GERMEÇ, M. And TURHAN, İ. 2015. Çay fabrikası atığından fermente edilebilir şeker üretimi ve hidrolizatın detoksifikasyonu. 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , (Konya, Turkey), 234.
GERMEÇ, M., & TURHAN, İ., (2015). Çay fabrikası atığından fermente edilebilir şeker üretimi ve hidrolizatın detoksifikasyonu . 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi (pp.234). Konya, Turkey
GERMEÇ, MUSTAFA, And İRFAN TURHAN. "Çay fabrikası atığından fermente edilebilir şeker üretimi ve hidrolizatın detoksifikasyonu," 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Turkey, 2015
GERMEÇ, MUSTAFA And TURHAN, İRFAN. "Çay fabrikası atığından fermente edilebilir şeker üretimi ve hidrolizatın detoksifikasyonu." 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, pp.234, 2015
GERMEÇ, M. And TURHAN, İ. (2015) . "Çay fabrikası atığından fermente edilebilir şeker üretimi ve hidrolizatın detoksifikasyonu." 18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, p.234.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA GERMEÇ And author={İRFAN TURHAN}, title={Çay fabrikası atığından fermente edilebilir şeker üretimi ve hidrolizatın detoksifikasyonu}, congress name={18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={234} }