Atıf Formatları
Tatlı ve Pastacılık
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. GÜNERİ, "Kekler ve Kek Hazırlama Teknikleri," In Tatlı ve Pastacılık , Ankara: Akademisyen Yayın Evi, 2023, pp.219-238.

GÜNERİ, B. Kekler ve Kek Hazırlama Teknikleri. 2023. In Tatlı ve Pastacılık , Akademisyen Yayın Evi, Ankara, 219-238.

GÜNERİ, B., (2023). Kekler ve Kek Hazırlama Teknikleri. Tatlı ve Pastacılık (pp.219-238), Ankara: Akademisyen Yayın Evi.

GÜNERİ, BEYSUN. "Kekler ve Kek Hazırlama Teknikleri." In Tatlı ve Pastacılık , 219-238. Ankara: Akademisyen Yayın Evi, 2023

GÜNERİ, BEYSUN. "Kekler ve Kek Hazırlama Teknikleri." Tatlı ve Pastacılık , Akademisyen Yayın Evi, 2023, pp.219-238.

GÜNERİ, B. (2023) "Kekler ve Kek Hazırlama Teknikleri", Tatlı ve Pastacılık . Ankara: Akademisyen Yayın Evi.

@bookchapter{bookchapter, author ={BEYSUN GÜNERİ}, chaptertitle={Kekler ve Kek Hazırlama Teknikleri}, booktitle={ Tatlı ve Pastacılık}, publisher={Akademisyen Yayın Evi}, city={Ankara},year={2023} }