Atıf Formatları
Aromatik Bitki ve Yağlarının Mineral Element Miktarlarının Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. KILIÇ, "Aromatik Bitki ve Yağlarının Mineral Element Miktarlarının Karşılaştırılması," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, pp.617-623, 2018

KILIÇ, S. 2018. Aromatik Bitki ve Yağlarının Mineral Element Miktarlarının Karşılaştırılması. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43 , 617-623.

KILIÇ, S., (2018). Aromatik Bitki ve Yağlarının Mineral Element Miktarlarının Karşılaştırılması. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, 617-623.

KILIÇ, SERPİL. "Aromatik Bitki ve Yağlarının Mineral Element Miktarlarının Karşılaştırılması," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, 617-623, 2018

KILIÇ, SERPİL. "Aromatik Bitki ve Yağlarının Mineral Element Miktarlarının Karşılaştırılması." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, pp.617-623, 2018

KILIÇ, S. (2018) . "Aromatik Bitki ve Yağlarının Mineral Element Miktarlarının Karşılaştırılması." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, pp.617-623.

@article{article, author={SERPİL KILIÇ}, title={Aromatik Bitki ve Yağlarının Mineral Element Miktarlarının Karşılaştırılması}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2018, pages={617-623} }