K. Karabağ Et Al. , "Arı sütünün biyokimyasal yapısı ve insan sağlığı için önemi," 2. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , Muğla, Turkey, pp.210-214, 2010
Karabağ, K. Et Al. 2010. Arı sütünün biyokimyasal yapısı ve insan sağlığı için önemi. 2. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , (Muğla, Turkey), 210-214.
Karabağ, K., Alkan, S., Gösterit, A., & Gürel, F., (2010). Arı sütünün biyokimyasal yapısı ve insan sağlığı için önemi . 2. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi (pp.210-214). Muğla, Turkey
Karabağ, KEMAL Et Al. "Arı sütünün biyokimyasal yapısı ve insan sağlığı için önemi," 2. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi, Muğla, Turkey, 2010
Karabağ, KEMAL Et Al. "Arı sütünün biyokimyasal yapısı ve insan sağlığı için önemi." 2. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , Muğla, Turkey, pp.210-214, 2010
Karabağ, K. Et Al. (2010) . "Arı sütünün biyokimyasal yapısı ve insan sağlığı için önemi." 2. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi , Muğla, Turkey, pp.210-214.
@conferencepaper{conferencepaper, author={KEMAL KARABAĞ Et Al. }, title={Arı sütünün biyokimyasal yapısı ve insan sağlığı için önemi}, congress name={2. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2010}, pages={210-214} }