S. ALTUNSABAN Et Al. , ""Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"," II. Rize Turizm Sempozyumu, , Rize, Turkey, pp.237-261, 2016
ALTUNSABAN, S. Et Al. 2016. "Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi". II. Rize Turizm Sempozyumu, , (Rize, Turkey), 237-261.
ALTUNSABAN, S., YAY, Ö., & ERDEM, Ö., (2016). "Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi" . II. Rize Turizm Sempozyumu, (pp.237-261). Rize, Turkey
ALTUNSABAN, SERDAR, ÖZLEM YAY, And ÖZKAN ERDEM. ""Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"," II. Rize Turizm Sempozyumu,, Rize, Turkey, 2016
ALTUNSABAN, SERDAR Et Al. ""Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"." II. Rize Turizm Sempozyumu, , Rize, Turkey, pp.237-261, 2016
ALTUNSABAN, S. YAY, Ö. And ERDEM, Ö. (2016) . ""Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"." II. Rize Turizm Sempozyumu, , Rize, Turkey, pp.237-261.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERDAR ALTUNSABAN Et Al. }, title={"Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"}, congress name={II. Rize Turizm Sempozyumu,}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2016}, pages={237-261} }