Atıf Formatları
"Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ALTUNSABAN Et Al. , ""Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"," II. Rize Turizm Sempozyumu, , Rize, Turkey, pp.237-261, 2016

ALTUNSABAN, S. Et Al. 2016. "Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi". II. Rize Turizm Sempozyumu, , (Rize, Turkey), 237-261.

ALTUNSABAN, S., YAY, Ö., & ERDEM, Ö., (2016). "Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi" . II. Rize Turizm Sempozyumu, (pp.237-261). Rize, Turkey

ALTUNSABAN, SERDAR, ÖZLEM YAY, And ÖZKAN ERDEM. ""Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"," II. Rize Turizm Sempozyumu,, Rize, Turkey, 2016

ALTUNSABAN, SERDAR Et Al. ""Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"." II. Rize Turizm Sempozyumu, , Rize, Turkey, pp.237-261, 2016

ALTUNSABAN, S. YAY, Ö. And ERDEM, Ö. (2016) . ""Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"." II. Rize Turizm Sempozyumu, , Rize, Turkey, pp.237-261.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SERDAR ALTUNSABAN Et Al. }, title={"Yöresel Mutfak Kavramına İlişkin Şeflerin Bakış Açılarının Değerlendirilmesi"}, congress name={II. Rize Turizm Sempozyumu,}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2016}, pages={237-261} }