Atıf Formatları
Changes in Zeatin Levels of Developing Fig Fruit (Ficus carica L. cv. Bursa Siyahı)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ERSOY, "Changes in Zeatin Levels of Developing Fig Fruit (Ficus carica L. cv. Bursa Siyahı)," Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.43, pp.21-24, 2007

ERSOY, N. 2007. Changes in Zeatin Levels of Developing Fig Fruit (Ficus carica L. cv. Bursa Siyahı). Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.43 , 21-24.

ERSOY, N., (2007). Changes in Zeatin Levels of Developing Fig Fruit (Ficus carica L. cv. Bursa Siyahı). Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.43, 21-24.

ERSOY, NİLDA. "Changes in Zeatin Levels of Developing Fig Fruit (Ficus carica L. cv. Bursa Siyahı)," Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.43, 21-24, 2007

ERSOY, NİLDA. "Changes in Zeatin Levels of Developing Fig Fruit (Ficus carica L. cv. Bursa Siyahı)." Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.43, pp.21-24, 2007

ERSOY, N. (2007) . "Changes in Zeatin Levels of Developing Fig Fruit (Ficus carica L. cv. Bursa Siyahı)." Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.43, pp.21-24.

@article{article, author={NİLDA ERSOY}, title={Changes in Zeatin Levels of Developing Fig Fruit (Ficus carica L. cv. Bursa Siyahı)}, journal={Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2007, pages={21-24} }