Atıf Formatları
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. YAY And O. ÇALIŞKAN, "Yeşil restoranlar," In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Antalya: Detay Yayıncılık, 2018, pp.278-293.

YAY, Ö. And ÇALIŞKAN, O. Yeşil restoranlar. 2018. In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, Antalya, 278-293.

YAY, Ö., & ÇALIŞKAN, O., (2018). Yeşil restoranlar. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi (pp.278-293), Antalya: Detay Yayıncılık.

YAY, ÖZLEM, And OSMAN ÇALIŞKAN. "Yeşil restoranlar." In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , 278-293. Antalya: Detay Yayıncılık, 2018

YAY, ÖZLEM And ÇALIŞKAN, OSMAN. "Yeşil restoranlar." Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, 2018, pp.278-293.

YAY, Ö. And ÇALIŞKAN, O. (2018) "Yeşil restoranlar", Gastronomi ve Yiyecek Tarihi . Antalya: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={ÖZLEM YAY And author ={OSMAN ÇALIŞKAN}, chaptertitle={Yeşil restoranlar}, booktitle={ Gastronomi ve Yiyecek Tarihi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Antalya},year={2018} }