Atıf Formatları
Hamsi Yağının Farklı Kısımlarında Yağ Aitleri Kompozisyonu ve Oksidasyon Ürünlerinin Düzeylerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU Et Al. , "Hamsi Yağının Farklı Kısımlarında Yağ Aitleri Kompozisyonu ve Oksidasyon Ürünlerinin Düzeylerinin Belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongreresi , Hatay, Turkey, pp.291, 2012

GÖKOĞLU, N. Et Al. 2012. Hamsi Yağının Farklı Kısımlarında Yağ Aitleri Kompozisyonu ve Oksidasyon Ürünlerinin Düzeylerinin Belirlenmesi. Türkiye 11. Gıda Kongreresi , (Hatay, Turkey), 291.

GÖKOĞLU, N., YERLİKAYA, P., & TOPUZ, O. K., (2012). Hamsi Yağının Farklı Kısımlarında Yağ Aitleri Kompozisyonu ve Oksidasyon Ürünlerinin Düzeylerinin Belirlenmesi . Türkiye 11. Gıda Kongreresi (pp.291). Hatay, Turkey

GÖKOĞLU, NALAN, PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU, And OSMAN KADİR TOPUZ. "Hamsi Yağının Farklı Kısımlarında Yağ Aitleri Kompozisyonu ve Oksidasyon Ürünlerinin Düzeylerinin Belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongreresi, Hatay, Turkey, 2012

GÖKOĞLU, NALAN Et Al. "Hamsi Yağının Farklı Kısımlarında Yağ Aitleri Kompozisyonu ve Oksidasyon Ürünlerinin Düzeylerinin Belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongreresi , Hatay, Turkey, pp.291, 2012

GÖKOĞLU, N. YERLİKAYA, P. And TOPUZ, O. K. (2012) . "Hamsi Yağının Farklı Kısımlarında Yağ Aitleri Kompozisyonu ve Oksidasyon Ürünlerinin Düzeylerinin Belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongreresi , Hatay, Turkey, p.291.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NALAN GÖKOĞLU Et Al. }, title={Hamsi Yağının Farklı Kısımlarında Yağ Aitleri Kompozisyonu ve Oksidasyon Ürünlerinin Düzeylerinin Belirlenmesi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongreresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={291} }