Atıf Formatları
Mutfak Uygulamaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ONUR And O. C. Kurt, "Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri," In Mutfak Uygulamaları , Ankara: Detay Yayıncılık, 2020, pp.435-478.

ONUR, N. And Kurt, O. C. Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri. 2020. In Mutfak Uygulamaları , Detay Yayıncılık, Ankara, 435-478.

ONUR, N., & Kurt, O. C., (2020). Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri. Mutfak Uygulamaları (pp.435-478), Ankara: Detay Yayıncılık.

ONUR, NESLİHAN, And OSMAN CAN KURT. "Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri." In Mutfak Uygulamaları , 435-478. Ankara: Detay Yayıncılık, 2020

ONUR, NESLİHAN And Kurt, OSMAN C. . "Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri." Mutfak Uygulamaları , Detay Yayıncılık, 2020, pp.435-478.

ONUR, N. And Kurt, O. C. (2020) "Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri", Mutfak Uygulamaları . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={NESLİHAN ONUR And author ={OSMAN CAN KURT}, chaptertitle={Tatlı, Pasta Yapımı ve Pasta Süsleme Teknikleri}, booktitle={ Mutfak Uygulamaları}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }