İ. TURHAN, "Fermentasyon Besiyeri," In Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş , Ankara: Palme Yayıncılık, 2015, pp.86-93.
TURHAN, İ. Fermentasyon Besiyeri. 2015. In Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş , Palme Yayıncılık, Ankara, 86-93.
TURHAN, İ., (2015). Fermentasyon Besiyeri. Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş (pp.86-93), Ankara: Palme Yayıncılık.
TURHAN, İRFAN. "Fermentasyon Besiyeri." In Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş , 86-93. Ankara: Palme Yayıncılık, 2015
TURHAN, İRFAN. "Fermentasyon Besiyeri." Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş , Palme Yayıncılık, 2015, pp.86-93.
TURHAN, İ. (2015) "Fermentasyon Besiyeri", Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş . Ankara: Palme Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={İRFAN TURHAN}, chaptertitle={Fermentasyon Besiyeri}, booktitle={ Endüstriyel Mikrobiyolojiye Giriş}, publisher={Palme Yayıncılık}, city={Ankara},year={2015} }