Atıf Formatları
FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. A. PERENDECİ Et Al. , "BİYOATIKLARIN VE ATIK SULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ," In FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ , Ankara: NOBEL, 2020, pp.765-821.

PERENDECİ, N. A. Et Al. BİYOATIKLARIN VE ATIK SULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ. 2020. In FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ , NOBEL, Ankara, 765-821.

PERENDECİ, N. A., KÖKDEMİR ÜNŞAR, E., & YILMAZ, F., (2020). BİYOATIKLARIN VE ATIK SULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ. FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ (pp.765-821), Ankara: NOBEL.

PERENDECİ, NURİYE, ELÇİN KÖKDEMİR ÜNŞAR, And FATİH YILMAZ. "BİYOATIKLARIN VE ATIK SULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ." In FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ , 765-821. Ankara: NOBEL, 2020

PERENDECİ, NURİYE A. Et Al. "BİYOATIKLARIN VE ATIK SULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ." FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ , NOBEL, 2020, pp.765-821.

PERENDECİ, N. A. KÖKDEMİR ÜNŞAR, E. And YILMAZ, F. (2020) "BİYOATIKLARIN VE ATIK SULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ", FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ . Ankara: NOBEL.

@bookchapter{bookchapter, author ={NURİYE ALTINAY PERENDECİ Et Al. }, chaptertitle={BİYOATIKLARIN VE ATIK SULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ}, booktitle={ FERMENTE ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ VE MİKROBİYOLOJİSİ}, publisher={NOBEL}, city={Ankara},year={2020} }