Y. Kasap Et Al. , "Azotla Gübrelemenin Kırmızı Biber Bitkisinin Tepe ve Kök Gelişimi ile Bazı Bitki Besin Maddesi İçerikleri Üzerine Etkisi," Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3, pp.21-23, 1996
Kasap, Y. Et Al. 1996. Azotla Gübrelemenin Kırmızı Biber Bitkisinin Tepe ve Kök Gelişimi ile Bazı Bitki Besin Maddesi İçerikleri Üzerine Etkisi. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3 , 21-23.
Kasap, Y., TOPCUOĞLU, B., & Yalçın, S. R., (1996). Azotla Gübrelemenin Kırmızı Biber Bitkisinin Tepe ve Kök Gelişimi ile Bazı Bitki Besin Maddesi İçerikleri Üzerine Etkisi. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3, 21-23.
Kasap, Yaşar, BÜLENT TOPCUOĞLU, And S. Rıfat Yalçın. "Azotla Gübrelemenin Kırmızı Biber Bitkisinin Tepe ve Kök Gelişimi ile Bazı Bitki Besin Maddesi İçerikleri Üzerine Etkisi," Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3, 21-23, 1996
Kasap, Yaşar Et Al. "Azotla Gübrelemenin Kırmızı Biber Bitkisinin Tepe ve Kök Gelişimi ile Bazı Bitki Besin Maddesi İçerikleri Üzerine Etkisi." Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3, pp.21-23, 1996
Kasap, Y. TOPCUOĞLU, B. And Yalçın, S. R. (1996) . "Azotla Gübrelemenin Kırmızı Biber Bitkisinin Tepe ve Kök Gelişimi ile Bazı Bitki Besin Maddesi İçerikleri Üzerine Etkisi." Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.2, no.3, pp.21-23.
@article{article, author={Yaşar Kasap Et Al. }, title={Azotla Gübrelemenin Kırmızı Biber Bitkisinin Tepe ve Kök Gelişimi ile Bazı Bitki Besin Maddesi İçerikleri Üzerine Etkisi}, journal={Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=1996, pages={21-23} }