H. GÜBBÜK Et Al. , "Çevre, Endüstriyel Kullanım ve İnsan Sağlığı Yönleriyle Keçiboynuzu," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, pp.207-215, 2016
GÜBBÜK, H. Et Al. 2016. Çevre, Endüstriyel Kullanım ve İnsan Sağlığı Yönleriyle Keçiboynuzu. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2 , 207-215.
GÜBBÜK, H., TOZLU, İ., DOĞAN, A., & Balkıç, R., (2016). Çevre, Endüstriyel Kullanım ve İnsan Sağlığı Yönleriyle Keçiboynuzu. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, 207-215.
GÜBBÜK, HAMİDE Et Al. "Çevre, Endüstriyel Kullanım ve İnsan Sağlığı Yönleriyle Keçiboynuzu," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, 207-215, 2016
GÜBBÜK, HAMİDE Et Al. "Çevre, Endüstriyel Kullanım ve İnsan Sağlığı Yönleriyle Keçiboynuzu." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, pp.207-215, 2016
GÜBBÜK, H. Et Al. (2016) . "Çevre, Endüstriyel Kullanım ve İnsan Sağlığı Yönleriyle Keçiboynuzu." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.21, no.2, pp.207-215.
@article{article, author={HAMİDE GÜBBÜK Et Al. }, title={Çevre, Endüstriyel Kullanım ve İnsan Sağlığı Yönleriyle Keçiboynuzu}, journal={Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={207-215} }