Atıf Formatları
Eber ve Karamık Göllerinden Avlanan Sazan (Cyprinus carpio) ve Turna (Esox lucius) Balıklarında Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. BULUT, "Eber ve Karamık Göllerinden Avlanan Sazan (Cyprinus carpio) ve Turna (Esox lucius) Balıklarında Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, pp.27-34, 2006

BULUT, S. 2006. Eber ve Karamık Göllerinden Avlanan Sazan (Cyprinus carpio) ve Turna (Esox lucius) Balıklarında Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1 , 27-34.

BULUT, S., (2006). Eber ve Karamık Göllerinden Avlanan Sazan (Cyprinus carpio) ve Turna (Esox lucius) Balıklarında Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, 27-34.

BULUT, SAİT. "Eber ve Karamık Göllerinden Avlanan Sazan (Cyprinus carpio) ve Turna (Esox lucius) Balıklarında Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, 27-34, 2006

BULUT, SAİT. "Eber ve Karamık Göllerinden Avlanan Sazan (Cyprinus carpio) ve Turna (Esox lucius) Balıklarında Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, pp.27-34, 2006

BULUT, S. (2006) . "Eber ve Karamık Göllerinden Avlanan Sazan (Cyprinus carpio) ve Turna (Esox lucius) Balıklarında Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.1, no.1, pp.27-34.

@article{article, author={SAİT BULUT}, title={Eber ve Karamık Göllerinden Avlanan Sazan (Cyprinus carpio) ve Turna (Esox lucius) Balıklarında Depolama Sıcaklığı ve Süresinin Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi}, journal={Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi}, year=2006, pages={27-34} }