A. KÜÇÜKÇETİN Et Al. , "Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.138, 2012
KÜÇÜKÇETİN, A. Et Al. 2012. Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 138.
KÜÇÜKÇETİN, A., AŞCI ARSLAN, A., ÇOMAK GÖÇER, E. M., & ERGİN, F., (2012). Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.138). Konya, Turkey
KÜÇÜKÇETİN, AHMET Et Al. "Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
KÜÇÜKÇETİN, AHMET Et Al. "Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.138, 2012
KÜÇÜKÇETİN, A. Et Al. (2012) . "Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.138.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET KÜÇÜKÇETİN Et Al. }, title={Yoğurtta Granüllü Yapı Oluşumunu Etkileyen Faktörler}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={138} }