Atıf Formatları
Turizm Öğrencilerinin Bağlanma Biçimleri: Lisans Düzeyinde Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Değerlendirme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. YÜCEL And F. Oduncuoğlu, "Turizm Öğrencilerinin Bağlanma Biçimleri: Lisans Düzeyinde Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Değerlendirme," Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS) , vol.7, no.1, pp.597-614, 2019

YÜCEL, E. And Oduncuoğlu, F. 2019. Turizm Öğrencilerinin Bağlanma Biçimleri: Lisans Düzeyinde Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Değerlendirme. Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS) , vol.7, no.1 , 597-614.

YÜCEL, E., & Oduncuoğlu, F., (2019). Turizm Öğrencilerinin Bağlanma Biçimleri: Lisans Düzeyinde Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Değerlendirme. Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS) , vol.7, no.1, 597-614.

YÜCEL, ESİN, And Funda Oduncuoğlu. "Turizm Öğrencilerinin Bağlanma Biçimleri: Lisans Düzeyinde Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Değerlendirme," Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS) , vol.7, no.1, 597-614, 2019

YÜCEL, ESİN And Oduncuoğlu, Funda. "Turizm Öğrencilerinin Bağlanma Biçimleri: Lisans Düzeyinde Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Değerlendirme." Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS) , vol.7, no.1, pp.597-614, 2019

YÜCEL, E. And Oduncuoğlu, F. (2019) . "Turizm Öğrencilerinin Bağlanma Biçimleri: Lisans Düzeyinde Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Değerlendirme." Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS) , vol.7, no.1, pp.597-614.

@article{article, author={ESİN YÜCEL And author={Funda Oduncuoğlu}, title={Turizm Öğrencilerinin Bağlanma Biçimleri: Lisans Düzeyinde Turizm Öğrencilerine Yönelik Bir Değerlendirme}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies (JOTAGS)}, year=2019, pages={597-614} }