Atıf Formatları
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Teori ve Araştırmalar II
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. ÖZDEMİR, "HOBI VE SÜS TAVUKÇULUĞUNDA KALITATIF GENLER VE KALITIMI," In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Teori ve Araştırmalar II , Ankara: Gece Kitaplığı, 2020, pp.421-438.

ÖZDEMİR, D. HOBI VE SÜS TAVUKÇULUĞUNDA KALITATIF GENLER VE KALITIMI. 2020. In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Teori ve Araştırmalar II , Gece Kitaplığı, Ankara, 421-438.

ÖZDEMİR, D., (2020). HOBI VE SÜS TAVUKÇULUĞUNDA KALITATIF GENLER VE KALITIMI. Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Teori ve Araştırmalar II (pp.421-438), Ankara: Gece Kitaplığı.

ÖZDEMİR, DEMİR. "HOBI VE SÜS TAVUKÇULUĞUNDA KALITATIF GENLER VE KALITIMI." In Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Teori ve Araştırmalar II , 421-438. Ankara: Gece Kitaplığı, 2020

ÖZDEMİR, DEMİR. "HOBI VE SÜS TAVUKÇULUĞUNDA KALITATIF GENLER VE KALITIMI." Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Teori ve Araştırmalar II , Gece Kitaplığı, 2020, pp.421-438.

ÖZDEMİR, D. (2020) "HOBI VE SÜS TAVUKÇULUĞUNDA KALITATIF GENLER VE KALITIMI", Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Teori ve Araştırmalar II . Ankara: Gece Kitaplığı.

@bookchapter{bookchapter, author ={DEMİR ÖZDEMİR}, chaptertitle={HOBI VE SÜS TAVUKÇULUĞUNDA KALITATIF GENLER VE KALITIMI}, booktitle={ Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Alanında Teori ve Araştırmalar II}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={Ankara},year={2020} }