Atıf Formatları
Comparison of Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of Fermented Probiotic Drinks Produced from Corn and Cow Milks Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. M. Göçer Et Al. , "Comparison of Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of Fermented Probiotic Drinks Produced from Corn and Cow Milks Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması," Akademik Gida , vol.21, no.2, pp.119-131, 2023

Göçer, E. M. Et Al. 2023. Comparison of Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of Fermented Probiotic Drinks Produced from Corn and Cow Milks Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması. Akademik Gida , vol.21, no.2 , 119-131.

Göçer, E. M., Zeren, F. E., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2023). Comparison of Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of Fermented Probiotic Drinks Produced from Corn and Cow Milks Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması. Akademik Gida , vol.21, no.2, 119-131.

Göçer, EMİNE, Firuze Ergin Zeren, And AHMET KÜÇÜKÇETİN. "Comparison of Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of Fermented Probiotic Drinks Produced from Corn and Cow Milks Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması," Akademik Gida , vol.21, no.2, 119-131, 2023

Göçer, EMİNE M. Et Al. "Comparison of Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of Fermented Probiotic Drinks Produced from Corn and Cow Milks Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması." Akademik Gida , vol.21, no.2, pp.119-131, 2023

Göçer, E. M. Zeren, F. E. And KÜÇÜKÇETİN, A. (2023) . "Comparison of Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of Fermented Probiotic Drinks Produced from Corn and Cow Milks Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması." Akademik Gida , vol.21, no.2, pp.119-131.

@article{article, author={EMİNE MİNE ÇOMAK GÖÇER Et Al. }, title={Comparison of Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics of Fermented Probiotic Drinks Produced from Corn and Cow Milks Mısır ve İnek Sütlerinden Üretilen Fermente Probiyotik İçeceklerin Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırması}, journal={Akademik Gida}, year=2023, pages={119-131} }