F. ERGİN Et Al. , "UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi," Akademik Gıda , vol.17, pp.517-525, 2019
ERGİN, F. Et Al. 2019. UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi. Akademik Gıda , vol.17 , 517-525.
ERGİN, F., Gökçe, Ö., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2019). UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi. Akademik Gıda , vol.17, 517-525.
ERGİN, FİRUZE, ÖZGE Gökçe, And AHMET KÜÇÜKÇETİN. "UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi," Akademik Gıda , vol.17, 517-525, 2019
ERGİN, FİRUZE E. Et Al. "UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi." Akademik Gıda , vol.17, pp.517-525, 2019
ERGİN, F. Gökçe, Ö. And KÜÇÜKÇETİN, A. (2019) . "UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi." Akademik Gıda , vol.17, pp.517-525.
@article{article, author={FİRUZE ERGİN ZEREN Et Al. }, title={UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi}, journal={Akademik Gıda}, year=2019, pages={517-525} }