Atıf Formatları
Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. Aktop Et Al. , "Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği," II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-3, 2017

Aktop, Y. Et Al. 2017. Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği. II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi , (Antalya, Turkey), 1-3.

Aktop, Y., BALCI, B. A., & Ünver, A. Ç., (2017). Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği . II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi (pp.1-3). Antalya, Turkey

Aktop, Yusuf, BEYTULLAH AHMET BALCI, And Aslan Çağlar Ünver. "Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği," II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi, Antalya, Turkey, 2017

Aktop, Yusuf Et Al. "Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği." II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-3, 2017

Aktop, Y. BALCI, B. A. And Ünver, A. Ç. (2017) . "Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği." II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-3.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Aktop Et Al. }, title={Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği}, congress name={II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1-3} }