Y. Aktop Et Al. , "Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği," II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-3, 2017
Aktop, Y. Et Al. 2017. Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği. II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi , (Antalya, Turkey), 1-3.
Aktop, Y., BALCI, B. A., & Ünver, A. Ç., (2017). Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği . II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi (pp.1-3). Antalya, Turkey
Aktop, Yusuf, BEYTULLAH AHMET BALCI, And Aslan Çağlar Ünver. "Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği," II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
Aktop, Yusuf Et Al. "Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği." II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-3, 2017
Aktop, Y. BALCI, B. A. And Ünver, A. Ç. (2017) . "Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği." II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-3.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Aktop Et Al. }, title={Çakşır Otunun Balık Yeminde Yem Katkısı Olarak Kullanılabilirliği}, congress name={II. INES Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1-3} }