A. Yiyen Et Al. , "Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi," 6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ , Antalya, Turkey, pp.1-4, 2023
Yiyen, A. Et Al. 2023. Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi. 6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ , (Antalya, Turkey), 1-4.
Yiyen, A., Üstünel, S., Erkoç, H. N., Aykın Dinçer, E., & Dinçer, C., (2023). Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi . 6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ (pp.1-4). Antalya, Turkey
Yiyen, Aysu Et Al. "Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi," 6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Turkey, 2023
Yiyen, Aysu Et Al. "Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi." 6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ , Antalya, Turkey, pp.1-4, 2023
Yiyen, A. Et Al. (2023) . "Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi." 6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ , Antalya, Turkey, pp.1-4.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aysu Yiyen Et Al. }, title={Tavuk Eti Küplerinin Antosiyanince Zengin Meyve Suları Kullanılarak Renklendirilmesi}, congress name={6. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2023}, pages={1-4} }