Atıf Formatları
Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve LipitOksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Gümüş Et Al. , "Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve LipitOksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi," AKADEMIK GIDA , vol.17, no.3, pp.389-400, 2019

Gümüş, B. Et Al. 2019. Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve LipitOksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi. AKADEMIK GIDA , vol.17, no.3 , 389-400.

Gümüş, B., Ünlüsayın, M., & Gümüş, E., (2019). Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve LipitOksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi. AKADEMIK GIDA , vol.17, no.3, 389-400.

Gümüş, BAHAR, MUSTAFA ÜNLÜSAYIN, And ERKAN GÜMÜŞ. "Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve LipitOksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi," AKADEMIK GIDA , vol.17, no.3, 389-400, 2019

Gümüş, BAHAR Et Al. "Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve LipitOksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi." AKADEMIK GIDA , vol.17, no.3, pp.389-400, 2019

Gümüş, B. Ünlüsayın, M. And Gümüş, E. (2019) . "Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve LipitOksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi." AKADEMIK GIDA , vol.17, no.3, pp.389-400.

@article{article, author={BAHAR GÜMÜŞ Et Al. }, title={Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve LipitOksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2019, pages={389-400} }