B. GÜMÜŞ Et Al. , "Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi," AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, pp.389-400, 2019
GÜMÜŞ, B. Et Al. 2019. Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi. AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3 , 389-400.
GÜMÜŞ, B., ÜNLÜSAYIN, M., & GÜMÜŞ, E., (2019). Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi. AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, 389-400.
GÜMÜŞ, BAHAR, MUSTAFA ÜNLÜSAYIN, And ERKAN GÜMÜŞ. "Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi," AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, 389-400, 2019
GÜMÜŞ, BAHAR Et Al. "Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi." AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, pp.389-400, 2019
GÜMÜŞ, B. ÜNLÜSAYIN, M. And GÜMÜŞ, E. (2019) . "Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi." AKADEMİK GIDA , vol.17, no.3, pp.389-400.
@article{article, author={BAHAR GÜMÜŞ Et Al. }, title={Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2019, pages={389-400} }