Atıf Formatları
Dumanlama Sonrası Su ürünleri Etlerindeki Lipid Değişimleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ÜNLÜSAYIN Et Al. , "Dumanlama Sonrası Su ürünleri Etlerindeki Lipid Değişimleri," Anadolu Bil M.Y.O. Dergisi , vol.2, pp.35-40, 2006

ÜNLÜSAYIN, M. Et Al. 2006. Dumanlama Sonrası Su ürünleri Etlerindeki Lipid Değişimleri. Anadolu Bil M.Y.O. Dergisi , vol.2 , 35-40.

ÜNLÜSAYIN, M., İlhan, R., & GÜLYAVUZ, H., (2006). Dumanlama Sonrası Su ürünleri Etlerindeki Lipid Değişimleri. Anadolu Bil M.Y.O. Dergisi , vol.2, 35-40.

ÜNLÜSAYIN, MUSTAFA, Ruhan İlhan, And HAYRİ GÜLYAVUZ. "Dumanlama Sonrası Su ürünleri Etlerindeki Lipid Değişimleri," Anadolu Bil M.Y.O. Dergisi , vol.2, 35-40, 2006

ÜNLÜSAYIN, MUSTAFA Et Al. "Dumanlama Sonrası Su ürünleri Etlerindeki Lipid Değişimleri." Anadolu Bil M.Y.O. Dergisi , vol.2, pp.35-40, 2006

ÜNLÜSAYIN, M. İlhan, R. And GÜLYAVUZ, H. (2006) . "Dumanlama Sonrası Su ürünleri Etlerindeki Lipid Değişimleri." Anadolu Bil M.Y.O. Dergisi , vol.2, pp.35-40.

@article{article, author={MUSTAFA ÜNLÜSAYIN Et Al. }, title={Dumanlama Sonrası Su ürünleri Etlerindeki Lipid Değişimleri}, journal={Anadolu Bil M.Y.O. Dergisi}, year=2006, pages={35-40} }