M. KARHAN Et Al. , "Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , vol.1, Adana, Turkey, pp.43-46, 2014
KARHAN, M. Et Al. 2014. Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 43-46.
KARHAN, M., TURHAN, İ., TETİK, N., ÖZİYCİ, H. R., ARSLAN KULCAN, A., YATMAZ, E., ... AKKOYUN, T.(2014). Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.43-46). Adana, Turkey
KARHAN, MUSTAFA Et Al. "Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
KARHAN, MUSTAFA Et Al. "Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.43-46, 2014
KARHAN, M. Et Al. (2014) . "Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.43-46.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA KARHAN Et Al. }, title={Akdeniz Bölgesi'nde Yükselen Bir Değer: Keçiboynuzu}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={43-46} }