Atıf Formatları
Menü Mühendisliğinde Zaman Etkenli Faaliyet Tabanlı Maliyetlemenin Kullanılması: Lüks Bir Restoranda Uygulama
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

V. İYİTOĞLU And G. N. TETİK, "Menü Mühendisliğinde Zaman Etkenli Faaliyet Tabanlı Maliyetlemenin Kullanılması: Lüks Bir Restoranda Uygulama," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, pp.359-380, 2017

İYİTOĞLU, V. And TETİK, G. N. 2017. Menü Mühendisliğinde Zaman Etkenli Faaliyet Tabanlı Maliyetlemenin Kullanılması: Lüks Bir Restoranda Uygulama. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5 , 359-380.

İYİTOĞLU, V., & TETİK, G. N., (2017). Menü Mühendisliğinde Zaman Etkenli Faaliyet Tabanlı Maliyetlemenin Kullanılması: Lüks Bir Restoranda Uygulama. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, 359-380.

İYİTOĞLU, VEDAT, And GÜLBAHAR NİLÜFER TETİK. "Menü Mühendisliğinde Zaman Etkenli Faaliyet Tabanlı Maliyetlemenin Kullanılması: Lüks Bir Restoranda Uygulama," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, 359-380, 2017

İYİTOĞLU, VEDAT And TETİK, GÜLBAHAR N. . "Menü Mühendisliğinde Zaman Etkenli Faaliyet Tabanlı Maliyetlemenin Kullanılması: Lüks Bir Restoranda Uygulama." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, pp.359-380, 2017

İYİTOĞLU, V. And TETİK, G. N. (2017) . "Menü Mühendisliğinde Zaman Etkenli Faaliyet Tabanlı Maliyetlemenin Kullanılması: Lüks Bir Restoranda Uygulama." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.5, pp.359-380.

@article{article, author={VEDAT YİĞİTOĞLU And author={GÜLBAHAR NİLÜFER TETİK}, title={Menü Mühendisliğinde Zaman Etkenli Faaliyet Tabanlı Maliyetlemenin Kullanılması: Lüks Bir Restoranda Uygulama}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={359-380} }