G. KIZILCALIOĞLU Et Al. , "Yiyecek İmajı, Memnuniyet ve Sadakat Üzerine Bir İnceleme: Alaçatı Ot Festivali Örneği," Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.57-69, 2020
KIZILCALIOĞLU, G. Et Al. 2020. Yiyecek İmajı, Memnuniyet ve Sadakat Üzerine Bir İnceleme: Alaçatı Ot Festivali Örneği. Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1 , 57-69.
KIZILCALIOĞLU, G., AYBAR, D. H., & ŞEN, Ö., (2020). Yiyecek İmajı, Memnuniyet ve Sadakat Üzerine Bir İnceleme: Alaçatı Ot Festivali Örneği. Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, 57-69.
KIZILCALIOĞLU, Gaye, DİLEK HALE AYBAR, And Özlem ŞEN. "Yiyecek İmajı, Memnuniyet ve Sadakat Üzerine Bir İnceleme: Alaçatı Ot Festivali Örneği," Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, 57-69, 2020
KIZILCALIOĞLU, Gaye Et Al. "Yiyecek İmajı, Memnuniyet ve Sadakat Üzerine Bir İnceleme: Alaçatı Ot Festivali Örneği." Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.57-69, 2020
KIZILCALIOĞLU, G. AYBAR, D. H. And ŞEN, Ö. (2020) . "Yiyecek İmajı, Memnuniyet ve Sadakat Üzerine Bir İnceleme: Alaçatı Ot Festivali Örneği." Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.57-69.
@article{article, author={Gaye KIZILCALIOĞLU Et Al. }, title={Yiyecek İmajı, Memnuniyet ve Sadakat Üzerine Bir İnceleme: Alaçatı Ot Festivali Örneği}, journal={Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={57-69} }