Atıf Formatları
Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. A. YATMAZ Et Al. , "Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.82, 2015

YATMAZ, H. A. Et Al. 2015. Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri. 5. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 82.

YATMAZ, H. A., GÖKOĞLU, N., & UÇAK, İ., (2015). Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri . 5. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.82). İstanbul, Turkey

YATMAZ, HANİFE, NALAN GÖKOĞLU, And İLKNUR UÇAK. "Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2015

YATMAZ, HANİFE A. Et Al. "Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.82, 2015

YATMAZ, H. A. GÖKOĞLU, N. And UÇAK, İ. (2015) . "Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.82.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HANİFE AYDAN YATMAZ Et Al. }, title={Su Ürünlerinde Organokalay Bileşiklerinin Kontaminasyonu ve İnsan Sağlığına Etkileri}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2015}, pages={82} }