Atıf Formatları
Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KARHAN Et Al. , "Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014

KARHAN, M. Et Al. 2014. Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey).

KARHAN, M., TURHAN, İ., TETİK, N., ÖZİYCİ, H. R., ARSLAN KULCAN, A., YATMAZ, E., ... AKKOYUN, T.(2014). Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey

KARHAN, MUSTAFA Et Al. "Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

KARHAN, MUSTAFA Et Al. "Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, 2014

KARHAN, M. Et Al. (2014) . "Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA KARHAN Et Al. }, title={Akdeniz Bölgesi’nde yükselen bir değer: Keçiboynuzu}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}}