E. CENGİZI And N. GÖKOĞLU, ". Limon lifi ve soya protein konsantresi ilavesinin yağı azaltılmış sosislerin su tutma kapasitesi ve pişirme kaybına etkisi," 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.80, 2004
CENGİZI, E. And GÖKOĞLU, N. 2004. . Limon lifi ve soya protein konsantresi ilavesinin yağı azaltılmış sosislerin su tutma kapasitesi ve pişirme kaybına etkisi. 8. Gıda Kongresi , (Bursa, Turkey), 80.
CENGİZI, E., & GÖKOĞLU, N., (2004). . Limon lifi ve soya protein konsantresi ilavesinin yağı azaltılmış sosislerin su tutma kapasitesi ve pişirme kaybına etkisi . 8. Gıda Kongresi (pp.80). Bursa, Turkey
CENGİZI, EMEL, And NALAN GÖKOĞLU. ". Limon lifi ve soya protein konsantresi ilavesinin yağı azaltılmış sosislerin su tutma kapasitesi ve pişirme kaybına etkisi," 8. Gıda Kongresi, Bursa, Turkey, 2004
CENGİZI, EMEL And GÖKOĞLU, NALAN. ". Limon lifi ve soya protein konsantresi ilavesinin yağı azaltılmış sosislerin su tutma kapasitesi ve pişirme kaybına etkisi." 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, pp.80, 2004
CENGİZI, E. And GÖKOĞLU, N. (2004) . ". Limon lifi ve soya protein konsantresi ilavesinin yağı azaltılmış sosislerin su tutma kapasitesi ve pişirme kaybına etkisi." 8. Gıda Kongresi , Bursa, Turkey, p.80.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMEL KAYNAKCI And author={NALAN GÖKOĞLU}, title={. Limon lifi ve soya protein konsantresi ilavesinin yağı azaltılmış sosislerin su tutma kapasitesi ve pişirme kaybına etkisi}, congress name={8. Gıda Kongresi}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2004}, pages={80} }