B. Eroğlu Et Al. , "Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, pp.1600-1612, 2023
Eroğlu, B. Et Al. 2023. Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3 , 1600-1612.
Eroğlu, B., Delik, E., Yildirim, V., Özçelik, A., & Tefon Öztürk, B. E., (2023). Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, 1600-1612.
Eroğlu, Berfin Et Al. "Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, 1600-1612, 2023
Eroğlu, Berfin Et Al. "Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, pp.1600-1612, 2023
Eroğlu, B. Et Al. (2023) . "Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.3, pp.1600-1612.
@article{article, author={Berfin Eroğlu Et Al. }, title={Investigation of Biochemical and Microbiological Effects of Prunus mahaleb in Fermented Tea Beverage}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={1600-1612} }